Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgårdsliv


En trädgård
fylld av frid

I en långt ifrån
lustfylld tid

Då du stillsamt
ber oron fara

Och låta ditt
trädgårdsliv vara




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-16 11:38



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ett fint konstaterande! Det säger en del om nutiden och villkoren.
2020-07-16

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ett fint konstaterande! Det säger en del om nutiden och villkoren.
2020-07-16

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ett fint konstaterande! Det säger en del om nutiden och villkoren.
2020-07-16

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ett fint konstaterande! Det säger en del om nutiden och villkoren.
2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP