Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från verkligheten till medvetenheten

De fegas privilegium är tystnad

De tystas privilegium är feghet

De skyldigas privilegium är tillbakadragandet

De ansvarslösas privilegium är icke konsekvenstagandet

De tanklösas privilegium är icke förändringen

De förnekandes privilegium är förljugenheten

De allas straff är

Samvetet

Gråten

Förlorandet

Tomheten

Ensamheten

Verkligheten

Som när det kommer

Förhoppningsvis leder till

Medvetenheten




Fri vers (Prosapoesi) av poeten
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-07-16 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten