Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talang skenäs debut


På min gård

Jag har sett saker komma. också sett saker hända
Med tanke på att straffen e långa, de dagen då många förändras
Men vi som trivs en la selva , kan kalla skiten för hemma
Sålänge beaten e fuego, så håller jag alltid i pennan
Eller anteckningar på min mobil
luren e knas dom bugga den fint
Allting e torrt här när vi vill ha kees
alla har span, De kalabalik
Centrum bemannad de samma rutin
kameror filmar ingen e clean
Dom vill ha uppdate på vårat liv
kartläggning o skapar rubrik

ey
Har sett hur fittorna trycker här på min gård
ey
Folk går ut från min port dom hinner inte ens gå
ey
Alla Här dom har stash men ingenting på
Sig
Så låt dom razzia mitt hem o min garderob

Aina här på min gård släcker lamporna lås
schh schh
Stänger av telefon benim kan inte nås
Schh schh
Våran vardag e grå tankar bär på psykos
På varsin axel dom står min ängel o min demon
Vissa tror livet e parodi
jag lägger mitt liv på nån melodi
På gatan man går som på Batteri
man gör de man gör för economy
Livet har aldrig vart comedy
peace of mind eller harmony
När saker har nåt sin punkt är du min bro eller enemy
Vissa trampar på folks tår
mannen saker går långt då
Våldet föder ett våldståg palla rida på sån våg
Jag e den som gör konst hårt gjort de sen mina ton år
Här för o stanna för o va säker japp gamet med kondom




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-18 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP