Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drill

Född o uppväxt i ingenmansland. Klart man hamna på hal is
Chanserna få man gör va man kan. Cash gör en man till en galning
24/7 på nån kant ,skaka hand mot betalning
Lätt att glömma att man har talang men jag på beatet e farligt
Allt e stress här i djungeln. 151 alltid söder
Alltid fast alltid bunden. vårt enda ljus här e glöden
Jointar brinner för stunden. för evigt brinner vårt öde
Dom som vart med från grunden. får ta del av de som blir över
För dom som levt likadant. vi har delat hunger och tak
Vi delar liknade bakgrund. haft samma planer sen start
For vi som vet vad de innebär att kämpa hårt för en sak
Har sett de byggas har sett de rasa har sett de spåra totalt
För varje gång som de rullat på o jag velat luta mig tillbaks
Har jag slutat upp i nåt evigt mörker har lärt att skenet bedrar
O de känns i luften när saker händer som alltid slutar i knas
Men än idag e jag samma man o ännu inte begravd
Bränt broar o chanser bitch jag kan dendär dansen
När livet lallar på kanten. De lätt o tappa balansen
Ska ge musiken en ärlig chans har 11 år på min nacke
Bara lite äldre med samma charm ba back beatet jag japp den
Från tanke till penna från penna till papper o resultatet blir vackert
Om haschet e henna den blir återlämnad vem vill sitta på kassen
Jag knacka på gamet o ingen va hemma nu dom ropar från trappen
Jalla tack för mig nu jag taggish in tack för månadsrabatten




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-07-18 01:18



Bookmark and Share


  SgtChrille
Inte tänkt på spela in bram? :P
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP