Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexig Plit

Hon jobbade på kv jag va nummer 31

Hon hade värsta låren typ dom bästa jag har sett

Jag fastna som en dåre mina tankar gjorde fest
Jag e bollen hon e målet men. Straff e aldrig lätt

Önskar att jag hade samtycke med ditt nummer

Hade gärna dödat lite tid med dig i rummet

Sängen den e enkel vi får skeda dela kudde
Skapar meningar i huvet *som jag skulle*om jag kunde




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-18 01:20



Bookmark and Share


  SgtChrille
Fett grym V. Finns alltid snygga brudar vart man än är ;) hahaha mvh
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP