Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är Sverige, ett land som fortfarande är fullt av passion och slingrar och min längtan efter dig nation är en smaragd älska mig med styrka och visdom jag bränner av lust Jag är en blomma av glöd.


Smultron vingar.

”Indoktrineringen kan vara smygande liksom infiltrationen. Mutor är ett sätt... Korruption och utnyttjande av maktposition flödar. där man till vilket pris som helst vill få kontroll och makt!”/

Poeten: WyS, inspirerad kommentar till min sommarläsning ”Ingen tobak inget halleluja”. Av Eric Lundqvist.

 

 

-Många enorma moln över det avlånga land sjunkande landet Sverige och demografis upphettning bristen på bärplockare, medan tjugo tusen underhållning liv-artister som ingen vill höra fler kräver Corona stöd för försäljningskatastrofer.

det är dags att sortera artister som på bär:

 i jordgubbar, smultron, hjortron, halon, björnbär, blåbär, rött och svart vin, lingonbär, vinbär,krusbär,

allt detta brist på intresse är nativ osvensk. för de bästa terapierna, platserna och dofterna i näringslivet tenderar, medan landet har en miljon hundar vars ägare väljer tupp på Tik Tok efter sin husdjurpäls och plockar upp minutiös efter hund.

Sverige är ett erfaret land av missionärer som har rest för att indoktrinera människor som är intrasslade i svenskt vardagsslaveri, det är dagens effekt svarta andra generation och dess släkt på väg hitt tar över.

nu är det dags att inse att Volvo har sålts till Kina, Ikea har flyttat till Schweiz, Corona katastrofen ska vara eller icke vara bidrag eller lön med rätt av inbladning hur pengarna ska användas till i sina länder på global nivå. och politikerna i EU har inte kommit till en kompromiss ännu idag lördag.det är bara auktoritär styrning och marginalisering som väntar den lata svenska folket säger entreprenaderna.

 Resor Company har börjat stämnings länder som inte tillåter svenskar resa till deras länder. så idag stämdes belgiska staten.

Jag säger om du är svensk bevisa nativ eller ”konverterade” som individ eller lön stå för det! Det är dags att böja dig till svenska marken med respekt inte med spel man fylleriers…




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-18 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP