Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig blåmärkshårt

Din ångest stillas i kärnan på söder.
Min ångest stillas när du svarar i telefonen.

Stockholm i mitt hjärta - för där finns du, storebror.




Fri vers av min_terapi
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-23 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

min_terapi