Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bandana är inte 'man jan a', vilket i sin tur kan få stå för Man Jan Andersson. Vilket i sin tur är ett nog så vanligt namn och om någon vill kunna som 'ta åt sig', så står det envar fritt att så göra.


Nästan ingenting om raketen




Om jag vaknar i morgon,
då skall görandet vara sådär tänkt i utförandet,
men i själva görandet,
gärna uppskjutet till 'en annan dag'.

- - -

'Något beroende av vädret
kommer dagens uppskjutande av en raket,
att skjutas upp'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-12-27 17:07



Bookmark and Share


  Nanna X
Är det en trestegsraket kanske?
2021-12-27

  Nanna X
I morgon, manhãna...
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP