Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg..


Glöm aldrig

Försök att
minnas

Varför just du
borde finnas

Kanske behövs
dina ord

Glöm aldrig

Minns

Varför du finns




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-24 07:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag vet att jag finns, jag tänker.
2020-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Jag försöker vara en god medmänniska både i ord och handling.
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP