Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fan ta dig!!

Jag är så jäkla trött.. du ringer mig varje gång du är full.. idag 26 gånger... du undrar väl varför jag inte svarar.. Jag känner fanimej inte dig..
Den jag trott att jag kände.. Vi har försökt gång på gång..men vad spelar det för roll.. du spelar ut mig gång på gång.. Jag måste vara det sämsta som finns.. du har ju sagt det någon gång.. om du skriver under ett papper kan jag skjuta dig.. Kommer du ihåg när du sa det? Jag var 15 år och jättetrasig..
Du lovade att hämta mig o halva byns ungar från discot i grannbyn.. men du tog några järn och dök aldrig upp.. som jag skämdes..
Det finns så jäkla mycket skit som jag kunde berätta här..
Trodde när jag blev äldre att saker skulle bli bättre.. annorlunda.. men flaskan drar som vanligt
Du har misshandlat mig och andra i din närhet verbalt i hela mitt snart 50 år långa liv..
Du ger bara kritik aldrig ett "bra gjort"
Du tycker jag är dålig på det mesta..

Men vet du.. Idag har jag kommit fram till.. att jag aldrig mer behöver ta din skit, aldrig mer höra din hånfulla mycket elaka röst..

Jag är stark. Jag är fri. Jag klarar mig fint utan dig..
Äntligen och Du...
Du har ingen rätt att kalla dig för min Pappa någon gång mer.

Äntligen är det nog..




Övriga genrer av Loppan på Gotland
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-24 20:52



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Starkt att du hittat dig själv, fortsätt så du är fantastisk och du....det finns bara en av dig så du är unik!
2020-07-25

  Bodingen VIP
Stark insiktsfull text, bra, stå på dig.
2020-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Loppan på Gotland
Loppan på Gotland