Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon..

Hon försvann...hon försvann till en annan värld och nu dansar hon på ängarna med en älskad vovve.
Hon vill lindra ilskan och saknaden hos de sina som ännu går på jorden,hon vill ge sin kärlek och närhet.
Fel plats vid fel tidpunkt och allt var över men mamma,säger hon,mamma jag har det så bra nu och jag vill att du ska veta det.
Lyssna till mina andetag vid din sida trots att andra säger det är inbillning,känn min hand på din kind trots att det inte anses fysiskt möjligt - jag är med dig,jag älskar dig och en gång ses vi åter.
En värld av vänlig existens,jag dog men jag lever i en annan värld,en värld av lugn och kärlek




Övriga genrer av Loppan på Gotland
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-15 09:48



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En vänlig värld, lugn och kärleksfull med en hund vid sin sida. Varför inte? Fint skrivet!
2021-08-15

  Bengt H VIP
Tänker på hospis, hur vackra tankar de gamla har där. Som ingen ser.
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Loppan på Gotland
Loppan på Gotland