Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt

Stigar som jag gått har när jag vänt mig om varit borta.. vägar jag åkt suddas ut.. sjöarna jag badat i har torkat ur.. hus jag besökt har blivit till ruiner.. hjärtan jag hållt nära har blivit till sten..
Jag är den som är svår att vilja ha nära.. Jag försöker vara den som är stark.. Men jag är så svag.. min tråd är nära att brista.. Men vad spelar det för roll.. egentligen..

Nä dem ska inte få krossa mig.. så slänger mitt veka jag i en gammal burk.. tänder en sticka på ett plån.. och snart är jag mitt "vanliga" igen..
Men just nu så TRASIG.. begriper jag ju.. trasig.




Övriga genrer av Loppan på Gotland
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-01 09:59



Bookmark and Share


  Niliboy
Varför inte skrivaom en dikt istället och locka fler läsare?!
2021-08-01

  SatansSon VIP
så känns det ibland loppan. men det blir snart bullkalas.-iaf för mig. jag vet det.
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Loppan på Gotland
Loppan på Gotland