Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tacksam

Det är morgonen efter den längsta natten.
Jag håller din döende hand i min.
Jag förstår att jag inte kan göra något.
Men jag ska göra mitt bästa för att trösta dig och göra dig trygg.
Du ser så lugn ut, det gör inte ont mer.
Var det ett leende när jag sa ditt namn?
Jag vet att det är dags för dig att gå
Jag tänker på det som varit Hur vi lämnar fotspår av minnen i sanden.
Så Tacksam för denna chans att få säga Farväl..
Att släppa taget..
Sov nu i ro..
Tills vi ses igen..




Övriga genrer av Loppan på Gotland
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-13 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loppan på Gotland
Loppan på Gotland