Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Servia.

Servia
Du
Jag
Vi

Så berör
aldrig utan
så svårt att
vara din

Alltid i mitt
hjärta för evigt
mitt blod
Rebeller




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-07-25 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig