Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett kväde över arbetarens lön...


Slockna !


jag ser stjärnorna slockna en efter en

och bröst häver sig i dödskampen !

det går en storm över ödsliga skäret

och vindan 'r narig och skarp som eggen

från svärdet !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-07-29 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP