Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PSG - 90 II

Inte säker
vad mitt
mörkersikte
söker letar

Vill va kontroll
när tar skottet
spejaren ger 100%
men ditt blod

Dotter & barn
min sida
din sida
min dotter




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-08-01 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig