Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Post-it-lapp ur en dröm



Jag kommer in i hotellobbyn och sätter mig. En kvinna kommer fram till mig och börjar prata, det är som att jag kommit in i trans. Sedan försvinner hon. Jag kommer inte ihåg hur hon såg ut eller vad hon sa. Men det kändes som allting. Precis som vid uppvaknandet ur en dröm där det känns som man förstått något viktigt - bara för att glömma sekunder senare.




Fri vers av Knark VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-01 11:31



Bookmark and Share


  Nikanor Svartvide
Vackert!
Föreställer mig en ickeverbal kommunikation mellan två individer/själar, ett intimt språk bortom form?
”Kändes som allting”
Meningen är likt ett hav.
Tack
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP