Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 127 "Innanför väggarna"

Min kärlek
Du höjer kniven

Jag sänker garden
Min kärlek, alltid röd

Kärleken lyser rött
Rött över hela golvet

Bara knivbladet är blankt

© Christer Johansson 2020-08-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-01 18:44



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Precis så..

"Kärleken lyser rött
Rött över hela golvet"

Förbannat bra!
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP