Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


"Svartvit kompass"

Han reser sig
- Var är jag ?
Han tittar sig omkring
- Ser dig
Han sätter sig ner igen

Hon fortsätter att spela schack

© Christer Johansson 2020-08-01




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-01 18:51



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Är ju lite svag för just schack och just att det får finnas med här så... tummen upp!
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP