Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra nattliga extaser


 



Jag har en allvarligt underbar

elektromagnetisk kåtstorm

i kalsongerna när vi

kysser varandra i ett

blixtrande hällregn

Saliga springer vi genom

den magiska urskogen

som två vilda och glada barn

När vi knipsade huvudet av

våra demoner och avsade oss

våra egon så försvann ångesten,

kaos blev till ordning och Gud

fyllde våra väsen med sitt

fridfulla läkande varma ljus

Numera vet vi vad livet går ut

och i våra nattliga extaser

så blommar vår harmoni

ut i en sång om allt som

skönt och vackert.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-08-03 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt vackert =*)
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP