Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lille skutt och hjärnproblem ?

Vi
skriker mot berg
och slåss i mjuka
rum

Rumlar runt
i fett
från stekpannor
och tänker
på efterätter

Vi
cyklar utan kedjor
och
knullar utan kön

(Det är inte lönt att
panta
bara en burk.

Jag skuttar runt på
osynliga styltor
och vrickar fötter
i morgonmånens sken

Ibland tror jag att det
är hjärnan det är fel på
men jag skyller på
grov humor
och en lätt undertidenblivenhet

Lille skutt
hade aldrig problem med
Bamse

Lille skutt var
snäll




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-07-12 22:07



Bookmark and Share


  Ylva Petterson
Hemsk men en underbar sanning i det hela!
2006-07-13

  Nattis83
Hehe jävligt fyndigt =) /Natalie
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan