Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilleben



Insnärjd i en ond värld
med många utvägar
där tidens mångfald i historiskt
perspektiv
är skuggan av sanningen
vilken lever i det förflutna
Ondskan är fantasirik
samt den teoretiska lösningen
är variation




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-06 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP