Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sländornas irbloss

Trollslända dagslända skira väsen

Ett skört skimmer av drömsk vackerhet 

Flyger förbi och sprider irrbloss kring sig

Men låt inte dess ljus släcka något viktigt 

Djupt inom dig

 

För i det vackraste ryms det svåraste 

Smärtan i saknaden av ljusa minnen 

Är lika permanent

Som sländornas irrbloss är flyktiga

Där de lämnar spår av tårar och skratt

I stunder av små små blå kristaller 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-07 07:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om livet, mörker och ljus, tårar och skratt.
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP