Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse 2

Under bekräftelsens stjärna vi falla
det är en sång som passar alla




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-07 08:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ropen skalla
Bekräftelse
Åt Alla(h)?
;)
2020-08-07

    ej medlem längre
denna stjärnas sken tar av sitt ok
när vi bekräftar Annan när Hen är klok
2020-08-07

  Öknens Ros VIP
Den sången sjunger vi alla.
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP