Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NUET.

Genesis blev ordens död
sagolikt spinner sländan.

trollmor väver gyllentråd
gamla humla brist nu ej
i hopplöshetens gråt

Oskuldsfulla drömmar, flickan
kan ej återfinna.
Blodbestänkt bland rosors tagg,
med drömda minnen.

världen fångar lyckans epifani
när den gyllne dimmans kokong
av kärleks längtan brister

© Bosse 9 augusti 2020.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-08-09 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten