Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med full kontroll


 



Apa, Nisse i 25:5:a, men det är fan nästan aldrig att jag skulle kunna väva in din krulltopp på externa divergenta drivande drömmar om du vill prata med en annan gång bakifrån med sin svenska impotens som får oss att vara ensam i Norge tills dess att min briljanta negerkuk vajar i den oändliga vinden, speglar porslin glas silver populärast nu hello I love you wont you tell me your name? Jag har anmält mig till en kvinna vars toppiga bröst mullrar och klagar hos oss på lördag eftermiddag istället för på söndag som vi pratade med en annan gång.




Fri vers (Prosapoesi) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-08-09 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP