Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


strandnära andrum

Ekan som gjort sitt
för länge sedan

Den minimalistiska
eldstaden

Vattnets
mjölkigt isturkosa
nyans

Trollsländornas
propellrar
i mötet med
varandra över
ytan

Trädfället

De sökande
utforskande orden
avståndet emellan
som gav andrum

Allt som
sas och inte sas
intill strandkanten
innan det var dags att
vandra vidare
tillbaks genom
skogen

Kanhända något
lite klokare




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-11 11:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd naturlyrik i symbios med människan.
2020-08-11

  Kungskobran VIP
I skogen kommer tankarna
2020-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP