Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tundran




Livet skulle skada oss alla, den som överlevde va den som lyckats läka öppna sår med helande tårar och tända en kristall som ledljus över tundran. Med ögon av solros växte nyfikenheten om stjärnornas ursprung - vägen hem och tillbaka, den eviga brevväxlingen mellan jorden och solen - att fladdra i väg i nattens drömmar att eka bara som en bild vid uppvaknandets oas - en korp drucken flygandes över grunda vatten.




Fri vers av Knark VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-13 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP