Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konflikter



Ditt val är egoistens
Du ockuperar andras tid och rum
Engagerad i en ohållbar lösning
med en besvärlig tid innan slutet
Mot ondska hjälper inga mediciner
Demonens inställning
Ett monster saknar gränser




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-14 20:29



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, svårt at orka om monstret saknar gränser
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP