Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödssynd

Jag vill
erövra min
min barndoms
vackra dagar

Den ni
vidriga äckel
rövat mina
små oskyldiga

Sök mitt
mörka öga
guds vrede
förgöra er




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 74 gånger
Publicerad 2020-08-15 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig