Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ILLUSTRATIV.

Den enklaste sensualism
möter ögat med morgonljus.

Läppstiftsbemärkt på
kvarglömt vinglas.
Dina läppar skapade,
Amorbågsformade minnen.


Ännu en dag väntar.

våra sagolika Somriga möten
gav framtidsminnets livsfrukt

© Bosse 15 augusti 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-08-15 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten