Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dröm kan vara på litet olika sätt, men just mardrömmar har en viss tendens att så att säga överfalla sina offer då dessa fallit på sin post och är såsom i sina egna sovande ställningar. Dessa går det att säga mye om och kan du göra bäst själv.


Rugguggla och Knullhane (ett försök att beskriva)






Två av fågelvärldens
mest ljusskygga fåglar
är blyga nog

att ses bara
av någon som
har visst tålamod,

nattsikte samt ovanliga
vanor. En Rugguggla
sägs så ini

vassen vacker vara,
trots att få
har spanat in

denna som skönhet.
Har den troligen
på insidan. Men

en och annan
kanotist eller tjuvfiskare
kan nog ha

ett och annat
att säga om
just den saken.

Knullhanen sitter inte
på sitt vapen
utan kan ses

stryka runt sena
kvällar och nätter
kring högst oskyldiga

människor i varierande
ålder samt tillstånd.
Druckna som odansade.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2020-08-16 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP