Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbränt

Är jag något förbränt
i mörkret som speglar
det förgångna

en vilsen själ
ett ödets nyck
en svalnande stjärna

glöden efter elden som slocknat
askan som sprids för vinden
molekyler i glömskans dal

spår av det förgångna
minnet som falnar
tunnas ut till intet




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-16 08:06



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
minnet som falnar
glöden efter elden

mörkret som speglar
det förgångna

tycker om
även slutet
som följer
och intet döljer
- ja, vi tunnas ut till intet
2020-08-16

  bibbi ahrnstedt
Välskrivet om vad det kan bli sedan, sorgligt men sant
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP