Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitrysslands dilemma.

Vitrysslands president, Alexander Lukashenko, har vägrat att lägga landet med den globalistiska ockulten på bordet, som våra maskar har gjort.
Han vägrade att låna pengar från IMF, vägrade att gripa sina medborgare hemma, tvinga dem att bära masker, "socialt distansera" dem, förstöra småföretagarnas verksamhet och förstöra anställdas ledighet.

Som ett resultat krävde medborgarna, upprörda av en sådan diktatur, en "revolution" för "frihet" och "demokrati", som  hade Rumänien i december 1989.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-17 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP