Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HARSPRÅNGET.

människans inre kunskap
andas lugn och eftertanke

Lyssna med ditt hjärta.

skapa närhet och tro
trotsa ensamhetens
frånvaro av läkekraft

Buda nu din bön, i ett kaos.

din kropp ser gudomlig
skuld vid själens törntagg

vännernas närhet finns nu
endast på en armlängds avstånd

© Bosse 20 augusti 2020.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-20 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten