Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIMRAMSAN.

Tänk.!

En standard religion
måste alla ha
Denna läker djupa själasår.

Till en vardags tro
är den alltid bra
När vännens famn man lämna får.

Blir en devis, endast frihetsänkt.

Då.!

© Bosse 20 augusti 2020.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-20 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten