Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En natt ute på stan


1 o 2


1 o 2,
bandet går
Dansa med mig tills musiken har stannat
Jag kan inte vara mig själv med nån annan


1 o 2,
larmet går
Spring för ditt liv låt din kropp aldrig stanna
Blåljus varje natt i stan vi växte upp i



Jag kan inte sluta känna nu
Jag tror jag är där
Blir det ljust när du släcker allt?
Tänker också du på det här?


Jag kan inte sluta lyssna nu
Två själar känner såhär
Zig zag i vår egna sfär
En gång till på en amasonkonsert


1 o 2,
pulsen slår
Jag kan ta på din röst och jag ser ditt dilemma
Minnet är allt finns det plats för en gång till?


1 o 2,
minns du igår
Du såg hur jag såg våra kroppar bli varma
Glömde vi bort allt det där
under en minut?




Fri vers (Fri form) av Vincent Marine
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-22 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincent Marine