Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är varmare än en kopp päron te

Du är
Varmare än en kopp päron te
Och sötare än honungen
Som ringlas ner

Du är en sån
Som mina kompisar vill åt
En sån dom pratar om
En sån som dom vill åt

För du talar som en sång
Och du möter alla ärligt

Frestade av melodin
Vänder dom på huvudet
När du går förbi

Väntan känns lång
När vattenkokaren skäller
Jag har sparat din kopp men allt annat
Har jag insett
Att jag inte behöver




Fri vers (Fri form) av Vincent Marine
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-09-24 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincent Marine