Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Behövde en rubrik, något måste en ju hitta på även. Tänkte mig först en form av ett flygplan, du vet en sådan där lättsam form av en då för tiden i trafikflygets historia DC 3 eller så. Men det var mig för svårt. Nöj dig med en kopp.


Handtag har en spade gärna




..............................................................
............vitt som på axel besvär............
.............borde kunna en kopp.............
...................formas till här...................
......................en med fat......................
.............om fatet sedan under.............
.........finns komplett med skeden........
..............................................................




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-08-23 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP