Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I afton dans


 



Herr Faktum Kvarstår och hans näpna och edparanta Fru Klara Färdigh umgicks i magiskt lovande afton när den mondäna fullmånens sken försilvrade allas allra intimaste behov utav närhet och tröst, närhet och tröst.

Ty livet har farit hårt fram med våra chevalereska äventyssjälar och ser man på här kommer Fröken Blixtra Kall med Pojkvännen Måns Mums, kommunisten som omvände sig och blev Pingstpastor med lite affärer bredvid, ååhhhh vilken underbar frid och fröjd och alla de pregnant charmiga Konstnärer med en konjunkturcykel på tre månader bakut för det är slut på krut och Madame Matha Fågel med sin lyckliga uppsyn, med en hederlig pickipicki av kristallklart euforisk känsla utav lycka och flärd, att det sjunger om det mest kring midnatt i en dödlig extas och en förtröstan som bergfast vet att när man ska sluta och bara hålla tyst.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-08-23 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP