Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en hemskt otäck människa


 



Jag har forskat och funderat över detta med sex och sånt, och kommit fram till att det är ingenting för mig, det är alldeles för svårt med kärlek och känslopjunk och tillgjorda stön över något så banalt som erotik, och åh jag kommer älskling, kommer vart då, och det tillkämpade och onaturliga intresset för de tråkiga och helt förutsägbara middagsgästerna som dricker alldeles för mycket, och helt och hållet själviskt och cyniskt sätta barn till denna värld som flödar över av våld och social katastrof.

Fågelskådning är däremot en alldeles strålande strategi för att uppnå en fulländad och varaktig lycka, till skillnad för sånt omoget snusk som sex.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-08-23 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP