Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta döden dit man kommer


 



Hämta mig här så åker vi någonstans och tittar djupt in oss själva och varandra i ett rytmiskt sammansmältande med tystnadens alla hot hot hot febriga själar och sen kastar vi loss i en annan tid bakifrån med en ycklig uppsyn av att vara totalt fri från alla förbehåll och baktankar och alla förtvivlade föräldrar som inte vill leva längre på lördag eftermiddag istället för på söndag som vi pratade om när du gick naken genom dina nattliga dimensioner med knorr på glädjens mekanism apor som rider på sina katter djupt in i det som hände före tidernas gryning smörjer du in mig på ryggen älskling döden som skrattar av åtrå i en fullt aktiv maskin i min säng och jag är väldigt rädd och orolig över hur jag ska klara jul och gott nytt år i ansiktet under sommaren mellan klockan fem och döden.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-23 11:43



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, döden gör sig påmind ibland, men jag dyrkar L å leva länge i långa landet!
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP