Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POSITIONERING.

Som en Gud är havet
Hen ryter i vrede
Skattar sin gäld i sorg


solglad min moder
lärde mig smeka en vän
bland svartklippors hamn
gavs värmande föda

Ändades slutligt livsglädjens lycka.

rakryggad med tro
stärktes ett livets ok
levandegjordes
förutan påbud

Minnesresident skrönas predikad tes.


Att uppdagad krona glödde
av en lögn gjord sanning.

© Bosse 23 augusti 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-23 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten