Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vackert liv

Du är ingen individ om du bara går bredvid
Som att du vore summan av din Facebook feed
Du lever livet, men du saknar en existens
Det som gör det värt att leva; livets ingrediens

Livet hänger nu på dina likes; du är så fucking skör
Skickar en snap till en polare om vad det är du gör
Hur jävla roligt du har och vad det är han missar
Du är en regissör och på hans liv du pissar

Måste ta bilder och videor för att minnas skiten
Det är din biljett för att gå med i Instagram eliten
Lägger på ett filter och en googlad text
Ett välvalt urklipp ur ditt liv; utan kontext

Följer alla trender för att se vad som händer
Vad du skall tycka, tänka, åka och till vilka länder
Som om det är testament över hur långt du har nått
Men det spelar väl inget roll hur skitit du mått

Du tar livet för givet och låtsas allt är härligt
Det är förfärligt och oärligt - för fan, helt ärligt.
Du måste sluta; börja lev ditt liv så att du kan njuta,
Du kan inte fortsätta kolla genom din fönsterruta.




Bunden vers (Rim) av anonymsnubbe
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-24 14:31



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så bra sammanfattat av hur många lever sitt liv i dagens mediasamhälle. Som du beskriver det, så är det!
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

anonymsnubbe

Senast publicerade
saknar dig
Ett vackert liv
* Se alla