Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord om ett land där älvor dansar och grå dvärgar fnittrar i eldens sken


sagan

I skymmnings landets vida ocean,
dansar våra drömmar en dans om livets slentrian.
På stora vita moln vi seglar
färdas, och drömmerns port vi reglar.

Vi är barn av vår tid
Vi måste leka, dansa och smeka innan morgonen tar vid.
Här i drömmens boning i sagornas vik.
Sjunger vi om kärlek, smärta och om romantik.

Så sjung mitt barn, med hjärtats röst
Sjung högt för jag hör så illa på ålderns höst.....




Övriga genrer av tessilago
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-13 18:53



Bookmark and Share


  Kristallkatten
Vackert skrivet, vackra metaforer, välskriven... på ett sätt som bara du kan

Kram
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago