Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
love love love love love


dina fingrar....

När dina fingrar rör vid mina känner jag.. värmen från din kropp.

När dina händer rör vid mina ..känner jag kärleken från dig.

När dina armar omsluter mig ...känner jag härligheten inom oss båda.

När dina läppar suger tag i mina ...känner jag inte längre golvet....




Fri vers av tessilago
Läst 469 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-11-17 22:35



Bookmark and Share


  Kristallkatten
Detta är äkta kärlek :-)
Det påminner om att kärleken inte är påhittad utan måste finnas där ute någonstans

Kram
2007-10-15

  AjBi
Kärlek när den är som intensivast! Känner rikitigt hur den tar tag... bra formulerat! :-)
2007-05-06

  utstött
Den mest fantastiska och vackraste dikt du skrivit, alla katagorier. Jag ryser, helt underbar!
2007-04-03

  [ShadowWalker]
Befriande härlig, varm innerlig kärlek, bra skriven!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago