Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min hjärtans kär

Du min hjärtans kär, så vacker, naken, ren och skär.
Du smeker mina öppna sinnen.
Du tränger in i mig bland sår och minnen.
Du helar mitt sargade kött som piskats blodigt av makt missbruk sedan den dag jag fötts

Om du någonsin drar dig ur
och river denna höga kärleksmur
som vi byggd omkring oss två,
så snälla gör snabbt och varsamt utan att slå
på min själ, som skälver av lycka
varje gång ett leende ditt ansikte smyckar.




Fri vers av tessilago
Läst 792 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-18 21:47



Bookmark and Share


  Kristallkatten
Så vackert att tårarna kommer :-)

Kram
2007-10-15

  utstött
glatt och välskrivet
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago