Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatten

Solkatten speglar sig

I morgonens första strålar

Fångar gryningens ljus i en prisma

Full av glittrande nyanser

Leker bland skuggornas mönster

Och förvandlar dem till sagoväsen

Ger liv till gråa ytors karghet

En liten solkatt full av ljusets energi




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-28 10:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ljusets magiska kraft!
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP