Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häxorna kittel.


Förutsägelser från gräs med vildblommor/

 

säga mig om: Om kungarnas barn och de som är gjorda från blommor av sann kärlek ej selekterad DNA.

 

 

I flera kungliga hus i Europa kommer överföringen av Royal kronan att ske utan problem, eller vara allvarlig och inte att packa som en cirkus och att dölja våra önskningar under hushållets kjolar...

 

Något dåligt otäckt kommer att hända i många europeiska länder och inte mindre i vår skandinaviska plattform.

 

Människor med allvarliga diagnoser kommer att ta makten i sitt eget land och distribuera rättvisa enligt deras förståelse,

av vår typ Greta: dekorera evighetes vägg med dem, på väggen i potten! om de inte vill lyssna på mig!

 

Incestbarnen kommer ut ur karantänen som införts av världsorganisationen, med olika tekniker för mental förstörelse och kommer gradvis eller snarare att eliminera Lyncha angripare till det sista nära anhörig vuxen. 

 

Barnen kommer att skapa ett speciellt politiskt parti för sin generation, som kommer att representera dem och inte mer för löven i vinden och huvens ord, som vuxna hittills har gjort ...

Rättvisa kommer att fördelas mistänklingen, gamla härskare direktörers redaktörers barn kommer att bli pizzapåläg i "svarta handskar och vita handskar order"

Familj ”ordet” i ord det kommer att vara lika sällsynt som den "oskuldflickans" jungfruliga ära,

Korrekta uppskattningar och göra det demografiska programmet till en rörelse som är betingad av livmodern hos fertila kvinnor, barn av kärlek blir mera upskatade.

 

Demokratiskt uttryck kommer att kallas en invasivainsekt i ett sammanhang för att sammanfatta poesi, barn till den långa pizzatekniker, juniorer, illvilliga skurkar som kom till världen med en förkärlek för passionerade blommor av passionerad kärlek.

 

Historien om "prinsessan och tiggaren" kommer att dominera hela kontinenten och begreppet hemland kommer att försvinna och allt för en portion mat för att uttrycka vår mättnad och inte vår favoritkultur, dessa nationer när de ser varandra, de kommer att se på varandra med andra ögon som något känt men främmande, en suggestiv maträtt möjligen.

 

Kungafamiljens kultur kommer inte längre att smälta samman med landets grundläggande plattforms dumhet, efterkom den föddes av furstliga ben och plastisk kärlek;




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-29 10:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nej, detta är profilen för den moderna häxan, följ med oss ??i konnotationer.
2020-08-29

  alicja lappalainen VIP
BABA VANGA:):)
2020-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP