Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sture och det oranga skenet

Han rökte sällan
men när han väl gjorde
det

Så njöt han
av det förbjudna som
inte längre någon förbjöd

Oftast
nattetid
på stentrappan
ett orange sken
och rök som steg upp
mot
dom dödas
sängplats




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-07-13 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan